Cursus “de commerciële kansen van dessert en dessertwijn”

De cursus "Dessert & Dessertwijn" bestaat uit drie avonden waarbij theorie én praktijk aan bod komt. De lesavonden duren van 19.00 tot 22.00 uur

Avond 1

  • De balans tussen zoet en zuur
  • Basis ingrediënten binnen de patisserie
  • Combinaties maken en proeven met behulp van onze proefformulieren
  • De wereld van dessertwijn

Avond 2

  • Meetbaar maken van smaken
  • De wereld van suikers
  • Do’s en don’t binnen de zoete keuken
  • Combinaties maken en proeven met behulp van onze proefformulieren

Avond 3

  • Zuivel, fruit en couverturen
  • Groenten, kruiden en specerijen
  • Comerciele kansen van dessert en dessertwijn
  • 4 desserts met wijnen, proeven en combineren
  • Conclusie en nabespreken


De kosten van de cursus Dessert & Dessertwijn bedragen € 295,00 p.p. (min 8 personen).